Eто кой ще ни представя на „Евровизия“ 2020 Преглеждания: 4312

Наричаха Виктория Българската Адел
0
Българската Адел прецака дъщерята на Саня Армутлиева

Виктория Георгиева, която още на 17-годишна възраст си спечели прозвището Българската Адел, е успяла да прецака щерката на Саня Армутлиева за „Евровизия 2020“. Вместо Алма, през месец май за Ротердам заминава Виктория Георгиева – пише в. „Уикенд“.

До последно се смяташе, че 16-годишната Алма е сигурна за мястото на български представител на световния музикален конкурс, който ще се проведе в Холандия догодина. Именно тийнейджърката бе изпратена на състезание за видеоклипове на официалните фен клубова на Евровизия. Тя бе класирана на първо място при гласуването в България, а Виктория остана втора. Това бе сигурен знак, че именно Алма се готви за пътуване и до Ротердам, още повече, че от миналата година нейни клипове се въртят по световните музикални канали и я спрягат като единствената засега българска певица, намерила място сред световните звезди.

Саня Армутлиева обаче не била сигурна дали времето на дъщеря й за Евровизия е настъпило. Явно в крайна сметка е преценила, че е рано да гърми патроните на момичето във форум, който огромната част от българите приемат като национална кауза. Това отворило път за първата резерва – Виктория Георгиева – разкрива изданието.

22-годишната варненка стана популярна преди 4 години в „Х Фактор“. Саня Армутлиева лично ѝ дава своето „да“ за участие в шоуто, а треньор ѝ бе рапърът Криско. Трети човек обаче – Владимир Ампов-Графа ѝ предлага договор след финала на предаването.

Оценете този post
Наричаха Виктория Българската Адел

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.