БГ Барбито от Бургас със 17-та операция (Ето на какво замяза Андреа Иванова – Шок снимки)

Гласувайте за статията

Андреа от Бургас наду джуки, които всеки момент могат да гръмнат

БГ Барбито от Бургас по известна като грешната Андреа Иванова съвсем си е надула джуките до пръсване. Тя се показа във Фейсбук с новите си интервенции, които демонстрира с брутални селфита.

Бургазлийката е прочута в социалната мрежа с манията си да си прави корекции по тялото. Тя харесва напомпаните си устни, но след последната интервенция хиалуронът е прекалено много, че всеки момент те могат да се пръснат.

Страшни кадри, които не са за хора със слаби нерви
Снимки: Блиц

Това е поредното седемнадесето инжектиране, което си прави Барбито. А с бруталния си вид тя е известна не само у нас, но и по цял свят. Познават я дори в Аржентина и Китай.

Освен с нови джуки Андреа Иванова се е разкрасила и с чисто нови и по-дълги мигли. С тях пърха като с пеперуди и се показва в мрежата.

Да припомним, че нашенското Барби е студентка по Немска филология на университета „Св. Климент Охридски” в четвърти курс. Тя все още не си изкарва сама парите и разчита на родителите си да я издържат и да плащат харчовете й.

За себе си споделя, че няма гадже и заляга яко над науките. От сега е решила, че след като се дипломира ще си налее и силикон, предават от blitz.bg.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар