Джей Ло с непростим моден гаф (Вижте как се изложи с тоалет)

Гласувайте за статията

Певицата шашна с нелеп тоалет, прикова погледите със странното си облекло

Джей Ло изглежда ослепително за възрастта си и това всеки го знае. Случва се обаче и най-големите звезди понякога да сгафят.

Дженифър Лопес онзи ден се показа с доста странен тоалет. Който не подхожда на фигурата й. Тя изобщо не е почитател на бонбонено розовото, нито пък на рокли от този десен.

Снимка: blitz.bg

И макар да изглежда много по-млада от действителната си възраст холивудската звезда лъсна с дреха като на гимназистка. Само, че този бая романтичен образ би подхождал на младо момиче, а не на жена на зряла възраст.

Снимка: blitz.bg

Освен това фигурата на знаменитостта не е толкова слаба. Напротив, има чудесни облини, а пищните й гърди сякаш напираха да излязат навън изпод неподходящата дреха. Освен това тялото на 49-годишната певица и актриса е прекалено напомпано с мускули във фитнес залата. И съвсем е в контраст с облеклото и на ефирна принцеса от приказките.

А черните боти с високи токове никак не подхождат на цялостната й визия. Не вярваме да се е чувствала в този тоалет комфортно голямата Джей Ло. Сякаш роклята й се е впила в гърба и тя изглежда по-пълна, предават от blitz.bg.

След тази изцепка Лопес би трябвало да изгони стилиста си и да подбира тоалетите си с по-голямо старание. За да не става жертва на нов моден гаф.

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар