С какво спечели журито новата Мис България Радинела Чушева?

Гласувайте за статията
Женен строителен бос с две деца е тайният любовник на джукестата миска Радинела Чушева

Нагласен ли е конкурсът за красота „Мис България“ и кой гласува за победителката Радинела Чушева – са въпросите, които цяла България си задава, след избора ѝ за най-красива българка – пише в. „Уикенд“.
„След „Мис Крокодил“ сега ще си имаме „Мис Зурла“ – коментират в интернет.

Според слуховете тунингованата Радинела Чушева се окичила с короната благодарение на замежен любовник, два пъти по-възрастен от нея мастит строителен предприемач – отбелязва изданието, като спестява името му.
Въпреки масовото неодобрение, което задмина дори негативния отзвук след избора на Антония Петрова и Тамара Георгиева, 23-годишната Чушева изобщо не се притеснявала, че не я харесват.

„Относно лошите коментари – те винаги ще са приети с усмивка, защото смятам, че „Мис България“ трябва да бъде комплекс от много качества – класа, маниери, интелект, поведение и умение да говориш пред публика. И смятам, че точно с това спечелих любовта на журито“ – заявява, без да й мигне окото, Радинела Чушева.

Радинела счита, че притежава необходимите класа и стил за една истинска Мис

Според слуховете, още докато била адреналинка в „Господари на ефира“ тя си позволявала да се държи доста фриволно с водещия Димитър Рачков. Това довело омразата й от страна на Мария Игнатова, която неведнъж вдигала скандали на актьора заради флирта му с адреналинката Ради.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар