Синовете на Симеон Дянков пораснаха (Вижте какви мъже отгледа ексминистърът)

Гласувайте за статията

Ексфинансовият министър се похвали с порасналите си синове

Симеон Дянков, който бе финансов министър и вице премиер при управлението на Симеон Сакскобургготски показа порасналите си момчета.

Той пусна снимка в социалната мрежа, на която е с двете си деца. А от фотото се вижда, че те са се превърнали в истински големи мъже. А годините са се отразили на баща им и той видимо се е състарил.

Синовете на Дянков пораснаха, нищо, че баща им ги нарича деца
Снимка: ПИК

Дянков, който е женен за американската си съпруга Керълин Фройнд е горд баща на двете момчета. Синовете му се казват Андрей и Марко. Майка им носи във вените си еврейска кръв, нейната фамилия е с корени от Тимишуара.

Преди да се наложи семейството да пристигне в България Керълин е работила за американския федерален резерв. Чийто шеф е Алън Грийспан. А преди да се премести в българската столица й е била отправена покана да се включи в антикризисния екип на американския държавен глава по онова време Барак Обама.

Тъст на Симеон Дянков е известният физик Питър Фройнд, който е преподавател в престижния университет в Чикаго. Там преподава и тъщата на бившия финансов министър, която също е професор, но по психология.

Дянков и фамилия в момента живеят в британската столица Лондон. И двамата с половинката си са се посветили изцяло на преподавателската дейност, предават от pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар