Велко и Богдана Ражнатович с рекордни приходи от сватбата (Вижте колко спечелиха)

Гласувайте за статията

Велко и Богдана Ражнатович прибраха 300 000 от сватбата

Цеца Величкович ожени сина си Велко и Богдана Ражнатович, а сватбата й струваше близо 100 000 евро. Певицата не пести средства нито за гостите, нито за младоженците или за музикантите, а партито определено беше събитието на сезона.

Венчавката обаче не можа да настигне даровете, които събраха младоженците. Наред с купищата подаръци, които бяха поднесени на двойката, те получиха и пликове с пари. При това на обща стойност над 300 000 евро.

„Повечето гости им даряваха пари от по 100, 200 и 500 евро. Но имаше и такива, които оставиха по 1000. Когато преброиха пликовете, направо зяпнаха. Бяха събрали над 300 000 евро“, разказват близки до семейството пред сръбския „Куриер“.

Други пък коментират, че никой не се е съмнявал в щедростта на гостите на събитието. „Цеца винаги е раздавала с пълни шепи пари на чуждите сватби. Никога не се е скъпила – където и да я поканеха, винаги даруваше младоженците с някое евро. И ето, че това й се връща“, казват още приятели на семейството.

Иначе, освен Велко и Богдана Ражнатович, от сватбата най-много се облажиха музикантите. Самите те получиха повече от щедър хонорар, а също така и солидни бакшиши, че са били наети да свирят на церемонията.

Не липсваха разбира се и нападки. Йелена Карлеуша, която отдавна е противничка на Цеца, не пропусна да се подиграе, че това е най-големият панаир за който е чувала. Защитници на вдовицата на Аркан обаче веднага скочиха срещу нея. И заявиха, че тя просто завижда, защото не са я поканили на сватбата. И не е била част от събитието.

Сватбата на Велко и Богдана Ражнатович над 300 000 евро сн. Инстаграм

Сватбата на Велко и Богдана Ражнатович им спечели над 300 000 евро сн. Инстаграм

Сватбата бе изцяло по местните традиции. Младоженката бе откупена, а после съпрузите сключиха църковен брак. С автобуси и танци по улиците младите бяха съпроводени до известен хотел в новата част на Белград, където се проведе и купона. А резултатът от сватбата е астрономически

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар