Андреа с провокативен кадър от фитнеса (Вижте певицата без капка грим)

Гласувайте за статията

Андреа се пусна без грим

Андреа пусна провокативен кадър от фитнеса без капка грим. Само преди няколко дни поп фолк изпълнителката избухна в официалния си профил в социалната мрежа Инстаграм. Андреа се ядоса за всички нападки, които получи за външния си вид.

Тогава тя се закани, че напук на медиите ще качва повече снимки в профилите си в мрежата, за да има какво да пишат. „Очевидно съм най-коментираната жена в държавата! А аз си мислех, че за да не ме забравят трябва да пускам повече песни. Оказа се, че и малкото са Ви достатъчни, за да се интересувате от всеки сантиметър на тялото ми, на лицето ми, от това дали съм се наспала, дали съм щастлива или нещастна. Това разбира се, не го пиша за всички, защото има хора доволни от живота си, които не се занимават с глупости. Благодаря Ви!

Обещавам да Ви дам повече поле за жълтини, за да може и медийната група, която се занимава с мен, да продължава да ме слага на корица. Усещам, че нямате търпение да пусна най-новата ми песен. Знам, че ще бъде гледана под лупа и това ме мотивира повече. Ако се интересувахте и възмущавахте от много по-належащи проблеми в държавата ни колкото се интересувате от едни снимки, представете си колко по-напред щяхме да бъдем като държава! Благодаря!“, написа Андреа.

Днес поп фолк изпълнителката реши да покаже на недоброжелателите си, че тя се грижи за перфектната си форма и за външния си вид. За да го направи Андреакачи качи снимка от фитнеса, в който тренира, и то без капка грим.

Андреа поддържа форма във фитнеса сн. Инстаграм

Андреа поддържа форма във фитнеса сн. Инстаграм

Към провокативния кадър в мрежата, тя получи много комплименти от многобройните си почитатели. Феновете на Андреа я сравняват с Барби. Те заляха профила й в Инстаграм със сърчица. Като коментари към снимката поп фолк изпълнителката получи и хиляди виртуални целувки.

Певицата публикува снимка от фитнеса без капка грим сн. Инстаграм

Певицата публикува снимка от фитнеса без капка грим сн. Инстаграм

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар