Ненчо Балабанов за Принцесата: 95 процента съм сигурен, че е Алисия (Още разкрития)

Гласувайте за статията

Ненчо Балабанов разкри кой е фаворитът му в „Маскираният певец“

Ненчо Балабанов е сигурен, че зад маската на Принцесата в „Маскираният певец“ се крие поп фолк изпълнителката Алисия. Той признава, че е познал повечето участници, които се крият зад маските в шоуто. Ненчо лесно се съгласил да участва в предаването. „В никакъв случай не беше трудно да се навия да съм част от предаването. След като разбрах, че голяма част от шоуто ще бъде свързано с куклен театър, каквато специалност завърших в НАТФИЗ, се съгласих още по-лесно.

Беше ми много интересно по време на шоуто. Разбира се, да опазя тайната, че се крия под маската на Кукера, беше най-трудно“, казва Ненчо, пише „България днес“. Много от близките се съмнявали, че именно той се крие зад маската на Кукера, но Ненчо успял да опази тайната докрай. „Много се съмняваха, че съм аз. Постоянно ме питаха. Но отричах до последно. Не казах на никого, дори синът ми не знаеше, че съм част от шоуто.

Може би е подозирал. Но целта на предаването е да останеш неразкрит, затова си мълчах. Имах сериозно алиби, в което никой не можеше да се усъмни. Казвах, че съм на участие. Имам много изяви на частни партита, които са през уикенда. И така успях да заблудя близките си хора. Щеше да ми е много трудно, ако нямах тази работа. Честите ми изяви ми позволиха да се прикривам добре“, споделя Ненчо.

В началото на шоуто той признава, че му е било много трудно да разпознае кои са участниците в предаването, но признава, че след известно време е разпознал почти всички. „В началото ми беше доста трудно. Можеше всеки да е до мен. След като минеше изявата ми на сцената, гледах другите участници на монитор в гримьорната. Само от визитките и от поведението на сцената можех да разсъждавам кой е зад маските. Повечето ги познах. Димо Алексиев ме шокира. Работил съм с този човек, но не съм го чувал как пее. Затова заблуди мен и цяла България“, признава Ненчо.

Розата

Неговият фаворит в предаването е Розата. „Страшно любопитно ми е коя дама се крие зад образа на Розата. Тя е и моят фаворит. Невероятен глас има. Пее уникално. Подозирам, че е Есил Дюран или Роберта. Но, може да се окаже, че греша. Есил може да пее много добре не само попфолк. Супер интересно ми е да разбера кой се крие зад тази маска. С нетърпение очаквам следващите предавания, за да видя“, казва Ненчо.

Според Ненчо Балабанов зад маската на Принцесата се крие Алисия сн. Фейсбук

Според Ненчо Балабанов зад маската на Принцесата се крие Алисия сн. Фейсбук

Той споделя, че подозира кой се крие зад маската на Гарвана, но не иска да го разкрие. Но пък е убеден, че Принцесата е Алисия. „95 процента съм сигурен, че е тя. Останаха само жени. Явно се прикриват по-добре. Лъжат повече от двата пола. Интересно е да се види как ще се манипулират една друга“, казва Балабанов.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар