Хороскоп за 28 ноември, четвъртък – от Овен до Дева

Гласувайте за статията
Вижте какво вещаят планетите за днес според хороскопа на Боряна Делчева, публикуван във в. „Марица“

Овен
В четвъртък ще сте притеснени и нервни, защото ще имате твърде много работа. Всяко малко нещо ще ви дразни, затова е най-добре, ако не използвате телефона си за работа, да го изключите. След като приключите задачите си, ще се чувствате малко по-спокойни.

Телец
Днес сте вдъхновени от неща, които проучвате за даден обект. Те ще ви мотивират да работите върху нови идеи. Въпреки вълнението опитайте да се фокусирате над първостепенната си задача, която е най-важна за момента. След това може да се заловите с бъдещето.

Близнаци
Добре е днес да обърнете внимание на семейството си. Някой ще се обърне към вас за подкрепа. Направете всичко възможно да му помогнете и обстановката ще стане по-приятна. Прекарайте време с половинката си – напоследък я пренебрегвате незаслужено. Очаква ви романтична вечер заедно.

Рак
Днес ще сте много заинтересовани от някакво четиво. Дори ако прочетете нещо няколко пъти, е възможно да сте пропуснали някакъв детайл. Ще разгледате различни теории относно дадена ситуация, което ще ви отвори ума ви към интригуващата информация.

Лъв
Четвъртък е подходящ ден да пробвате нещо ново. Имате няколко идеи, но започнете с най-леката за изпълнение и действайте. Така ще се появят нови възможности и вълнуващи запознанства. Не забравяйте все пак да обърнете малко внимание и на близките си.

Дева
Днес ще постигнете цел, която сте си поставили от много време насам. Резултатът ще е задоволителен, но не е това, което сте си представяли. Ще се появи ситуация, за която не сте сигурни дали си струва усилията ви. Не е нужно да взимате решение веднага. Имате време за преценка.

Хороскоп за останалите 6 зодии може да видите тук.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар