Анджелина Джоли в нов скандал Брад Пит (Вижте как го отряза)

Гласувайте за статията

Актрисата не спира да се меси в личния живот на бившия си

Анджелина Джоли била бясна, че Брад Пит си е намерил нова половинка и иска да уреди личния си живот. След като актьорът на два пъти се появи публично с приятелката си Алия Шоукат  Джоли изпаднала в ревност.

Снимка: Инстаграм

Макар все още да няма потвърждение на аферата на Брад с по-младата му колежка приятелската им връзка предизвика гнева на бившата му половинка.

Съвсем скоро Джоли бе решила да пусне децата с баща им за Дена на благодарността. Всички бяха изумени от великодушното й поведение. Но след като се появи слуха за нов романс на Брад Пит в медиите холивудската звезда драматично се обърна на 180 градуса.

Снимка: Легион медия

Репортери на вестник NW съобщават, че след скандал с Брад Пит тя му забранила да вижда децата и да ги запознава с новата си любима. Тъй като не харесва Алия, а тя придружава актьора навсякъде.

Всъщност в медиите се появяват най-противоречиви репортажи какво се случва между Брад и новата му приятелка. Някои се кълнат, че двамата са само приятели. Други пък твърдят, че Пит е влюбен в Шоукат и е готов да я срещне с наследниците си. Както скоро се чу, че я запознал с двамата си родители. Които много я харесали. Но едва ли Анджелина Джоли ще допусне бившият й да направи това, предават от 7days.ru.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар