Невиждан лукс: Галена се шири в същински палат (ФОТО)

Невиждан лукс: Галена се шири в същински палат (ФОТО)
5 (100%) 1 vote

Галена най-после се сдоби с мечтания дом

Цели осем години бяха нужни на Галена и Галина, за да се сдобият с мечтания дом. Причината за отлагането във времето на реализацията не мечтата им не е финансова. Пайнерката чака цели осем години, за да заживее в палата на мечтите си заради административни неуредици.

Най-после тузарската къща на Галена и Галин има електрическо захранване, пише HotArena, позовавайки се на „България днес“.

Внушителният палат е с площ от 1900 кв.м. Къщата разполага с цели 11 спални и невероятна гледка към Велико Търново. На разположение на обитателите на приказния дворец са басейн, джакузи, няколко барбекюта, няколко дрешници и куп други глезотии.

Дворът в къщата на Галена е цели 4 декара. Дълго време построената къща беше без електрическо захранване заради ожесточена битка между инвеститори и природозащитници. Но проблемите и неуредиците вече са останали в миналото. Любопитна подробност за мечтания дом на Галена, че той се намира в непосредствена близост до Ритуалния имот на Бялото братство на Петър Дънов, пише Хот арена, позовавайки се на „България днес“.

Както вече стана ясно, Галена се подготвя и за други положителни преживявания. След турнето си в Америка тя ще се изяви на концерта на „Пайнер“ в Пловдив. Специално за събитието, изпълнителката ще се върне по-рано от Америка.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар