Кейт и Уилям отново изумиха всички (Вижте как реагираха на кражба от двореца Кенсингтън)

Гласувайте за статията

Кейт и Уилям демонстрираха чувство за хумор след признание на певицата Камила Кабело

Кейт и Уилям отново изумиха всички с реакцията си. Преди известно време Грег Джеймс, водещият на BBC Radio 1, се прочу с шегата си за това, че принцеса Шарлот се ръкува с учителката си. Сега той изненада всички признанието, което получи от младата певица Камила Кабело в сутрешното си предаване.

По време на разговора им Грег Джеймс разкри нещо доста скандално. Когато са били в двореца Кенсингтън с поп звездата за празника на „Teen Heroes“ на Радио 1, водещият предизвикал Камила Кабело да направи нещо на пръв поглед невинно. „Казах й: „Открадни този молив!“, споделя Джеймс.

Кабело потвърди твърдението на водещия и разказа как се случило. „Предизвикваш ли ме? И така нямаше връщане назад, направих го!“, каза певицата. И това не е всичко. Кабело очевидно попада в много неудобна ситуация, когато Джеймс решава да разкаже на другите гости на събитието за малкото престъпление на младата певица. „Той събра хора около себе си и извика: „Тя открадна молив!“, а аз бях „О, Боже мой!“. Паникьосах се и го сложих в чантата на майка ми, която пък започна да ми повтаря, че трябва да го върнем задължително“, разказа Камила Кабело.

Певицата обаче не е готова да се откаже от плячката си и задържа кралския молив. А няколко седмици след „кражбата“ тя призна своята вина в ефир: „Съжалявам! Все още го пазя. Съжалявам, Уилям, съжалявам, Кейт!“.

Кейт и Уилям отново показаха, че имат чувство за хумор сн. Инстаграм/ kensingtonroyal

Кейт и Уилям отново показаха, че имат чувство за хумор сн. Инстаграм/ kensingtonroyal

Още по-забавен е фактът, че херцогът и херцогинята на Кеймбридж през това време слушат радиопредаването и не след дълго реагират чрез официалния си акаунт в Туитър със закачливи очички, които сякаш казват: „Следим ви и знаем какво направихте!“, пише edna.bg. Е, няма как да отречем, че Кейт и Уилям също имат чувство за хумор.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар