Наум Шопов прави мускули не само с фитнес: Помпа се и с химия! (виж тук)

Гласувайте за статията

Наум Шопов не вае тяло само с фитнес, взима си и химийка!

Лекарят -актьор Наум Шопов – младши трупа мускули с химия. Чаровникът от сериала „Откраднат живот“ сам се издаде, че мускулите му не са само от тренировките в залата.

Наум Шопов

Наум Шопов си зоба химията, без нея не може да направи тези мускули

Екранният Д-р Тасев сподели, че използва и добавки за извайване на перфектни плочки. Въпреки че редовно блъска във фитнеса, явно това не му е достатъчно, за да натрупа мускули, пише вестник„България днес”.

Затова актьорът не пропуска да си послужи с добавки за мускулна маса. И дори има специална отстъпка в популярен сайт за протеини и химия, от който редовно пазарува.

Припомняме, че преди дни Наум Шопов подари чисто нов автомобил на половинката си и майка на бъдещото му дете Теа Минкова.

За лъскавото возило Пежо 308 той броил 40 бона. Дипломираният лекар и актьор от сериала „Откраднат живот” отдавна искал да зарадва годеницата си, но чак сега успял да задели средства за този разход.

„Тя се нуждаеше от по-голяма кола, в която да има място и за бебе. Все пак съвсем скоро ще станем родители”, коментира Наум.

Очаква се Теа Минкова да роди до един месец и младото семейство тръпне да види за първи път дъщеря си.

Досега бременността на дългокосата брюнетка протича безпроблемно и по всяка вероятност бебето ще се появи на бял свят по естествен път.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар