Стоянка Мутафова отново е в съзнание (Последни новини за състоянието й)

Стоянка Мутафова отново е в съзнание (Последни новини за състоянието й)
4 (80%) 1 vote

Стоянка Мутафова отвори очи, отново е в съзнание

Актрисата Стоянка Мутафова отново отвори очи за радост на близките си. Госпожа Стихийно бедствие е в реанимацията на ВМА от няколко седмици, а информация за състоянието й почти няма. Дъщеря й Мария Грубешлиева е доста пестелива в коментарите си за нейното състояние, но преди ден щастлива сподели, че майка й е отново контактна и е в съзнание.

„Стоянка Мутафова е стабилна, отваря очи, разпознава ни всички. За това съм изключително благодарна на хората от ВМА — ген. професор д-р Венцислав Мутафчийски, д-р Петров, д-р Нейчев и всички сестри, които обгрижват майка ми през цялото време. Правят го професионално и аз искам да им благодаря“, сподели развълнуваната Муки. По думите й, майка й вече се подобрява, но засега е предпазлива в изказванията си.

Муки сподели, че лекарите са истински „вълшебници“, след като успели да възстановят майка й. От нерви, самата тя е свалила повече от 10 килограма, пише hotarena.net.

„Напоследък все се моля на Бог. Само в него ми е надеждата и в ръцете на докторите. Не всеки път ме пускат при майка ми и може би това е за добре, защото така от време на време свалям собственото си безпокойство по Стоянка. А тя разбира, чува ме и е в съзнание“, казва още Мария, цитирана от „България днес“.

Стоянка Мутафова сн. Уикипедия

Стоянка Мутафова сн. Уикипедия

Дъщерята на Стоянка не се притеснява и от липса на внимание. Получава силна подкрепа от близките си и от приятелите на двете. „Не мога да се оплача от внимание. Няма човек, който да не ме пита дали се нуждая от помощ, от съдействие, но какво да кажа… това е моята лична мъка. Разбира се, че ще е така, майката е най-ценното в този живот“, казва още тя. А колегите на Мутафова от Сатиричния театър с нетърпение очакват пак да се присъедини към тях и да влезе в ролята на тъщата на Любо Нейков, в пиесата „Скакалци“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар