Снахата на Цеца Величкович бременна с момче (Вижте как ще кръстят бебето)

Гласувайте за статията

Богдана Ражнатович ще роди момче, от сега е ясно, че ще го кръстят на Аркан

Радостта в семейството на Цеца Величкович от ден на ден става все по-голяма. Все още не са заглъхнали впечатленията от сватбата на Велко и Богдана и булката зарадва близките си с още по-прекрасни новини.

Бременната снаха на Цеца след редовен преглед при гинеколог е получила резултатите от направените тестове преди венчавката. Според тях младоженката е бременна с мъжко бебе.

Велко и Богдана очакват момчче, ще го кръстят Желко
Снимка: vistina.com.mk

За голяма радост на брачната двойка първата им рожба ще е наследник на фамилията и няма никакво съмнение как ще се казва, предават от vistina.com.mk.

Според близък до семейството всички роднини се надявали Богдана да роди момче. Така Велко ще си върне спомена за трагично загиналия си баща. „За никого не бе тайна, че ще кръстят детето Желко”.

Бъдещата баба Цеца и леля Анастасия изкрещели от радост когато научили благата вест по телефона. Велко им се обадил и им съобщил: „Момче, ще е мамо, момче. Богдана ще роди малкия Желко!”

Фолк певицата не можала да си намери място от щастие, а дъщеря й грабнала телефона и първа поздравила бъдещите родители: „Честото скъпи родители! Татко ни наблюдава от горе и много се гордее. Целуни Богдана от мен!”, казала на брат си Анастасия.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар