Софи Маринова се отчая, не може да забременее (Хукна в Турция за инвитро процедура)

Гласувайте за статията

Певицата не може да зачене, хваща последния влак с инвитро бебе

Софи Маринова дава мило и драго само да роди наследник на Гринго. Певицата от доста време заедно с айтозлията работят за бебе, но не им се получава.

След няколко раздели и събирания младото семейство най-сетне се кротна и единственото им желание е да скрепят връзката си с общ наследник. Здравенякът сам се оплака пред „България днес” като сподели, че постоянно правят опити Софка да зачене, но Бог не иска да им изпрати така желаното бебе.

Софи Марнова се отчая, че не може да зачене
Снимка: Инстаграм

Говори се, че ромската перла, която е на 43 години няма много време да забременее по естествения начин . Специалисти по женските въпроси я посъветвали да побърза с решението си и да опита с инвитро процедура.

Едно от нещата, които усложнява зачеването на фолк изпълнителката е, че зад гърба си тя има вече два аборта. Според слуховете влюбената двойка са се насочили към съседна Турция. Където щели да се доверят на тамошните лекари и направят няколко опита Софчето да зарадва половинката си с бебе, предават от електронното издание, лидер в светските новини hotarena.net.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар