Хороскоп за 27 ноември, сряда – от Везни до Риби

Гласувайте за статията
Вижте какво вещаят звездите според хороскопа на Боряна Делчева, публикуван във в. „Марица“

Везни
Много хора разчитат на вас днес. Това е причината да сте притеснени, но бъдете спокойни – няма да ги разочаровате. Денят ще ви бъде лек, но ще имате финансови проблеми. След известно време ще намерите начин, по който да ги решите, но за момента потърсете помощ.

Скорпион
Добре е днес да се наследите на хобито си. Прекарайте приятно време сами и се насладете на спокойствието. Ще се почувствате вдъхновени и заредени с положителна енергия, която ще ви е необходима през следващите дни. Някой от семейството има проблем – обърнете му внимание.

Стрелец
В сряда се чувствате объркани. Опитвате се да се концентрирате върху твърде много неща едновременно, но не ви се получава. Спрете се за малко и си починете, вместо да се ядосвате. Обърнете внимание на половинката си – напоследък я пренебрегвате незаслужено. Очаква ви изненада.

Козирог
Добре е днес да се концентрирате върху вашите планове и цели. Не обръщайте внимание на опитите на някой колега да ви засегне. Най-важно за вас е да се фокусирате над работата си. Скоро ще се появят нови възможности, от които ще се възползвате.

Водолей
Имате нужда от почивка. Чувствате се свежи, но няма да успеете да се концентрирате. Правете си често почивки и не се задълбочавайте в сериозни разговори или ситуации. Няма да изпитате много затруднения, вършейки работата си. Вечерта прекарайте в приятна приятелска компания.

Риби
Днес можете да останете разочаровани заради твърде високи очаквания, които сте си поставили. Не се стресирайте излишно, а приемете действителността такава, каквато е. Някой близък ще се допита до вас за съвет. Най-добре бъдете откровени – мнението ви е важно за него.

Хороскоп за първите 6 зодии може да видите тук.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар