Райна побърка мъжете с последните си снимки (Засипаха я с неприлични оферти)

Гласувайте за статията

Райна все по-предизвикателна в мрежата

Райна побърка мъжете с последните си снимки. Откакто е сама, поп фолк изпълнителката качва в официалните си профили в социалните мрежи все по-предизвикателни снимки. А кадрите определено предизвикват много голям интерес, не само от женска страна, но и от мъжка.

Певицата обича да пуска снимки от различните дестинации, които посещава. Райна неведнъж е споделяла снимки по бански, с които е оставяла мъжете без думи. Само преди няколко часа обаче тя отново успя да привлече вниманието към себе си с много секси кадри. Поп фолк изпълнителката качи снимки, на които е с червено дантелено бельо и за пореден път остави мъжката част от почитателите си без думи.

„Аз съм буря, а ти си от типа хора, дето казват: „Обичам дъжда, но да съм си вътре…“, написа поп фолк изпълнителката към провокативните кадри. Дали посланието към снимките е отправено към някой, можем само да гадаем.

Но едно нещо знаем със сигурност, а то е, че Райна отново успя да грабне вниманието на мъжката част от своите почитатели. Те засипаха поп фолк изпълнителката не само с комплименти, но и с доста неприлични предложения. „Готина мацка“, „Жена мечта“, „Много си секси“, пишат луднали по певицата фенове. Снимките накараха някои от последователите на Райна дори да я поискат за жена. „Лелелеле, омъжи се за мен“, коментира фен в социалната мрежа Инстаграм.

Райна побърка мъжете с последните си снимки сн. Инстаграм

Райна побърка мъжете с последните си снимки сн. Инстаграм

Към секси кадрите поп фолк изпълнителката получи и доста неприлични предложения от последователи в мрежата. Но фенка на певицата ги отрезви. Тя посъветва мераклиите да охладят страстите преди да пишат безумни коментари като „Ще те изям“, защото това може да се случи само в мечтите им, но и в действителност.

Фенка на поп фолк изпълнителката съветва в мъжете да се вземат в ръце сн. Инстаграм

Фенка на поп фолк изпълнителката съветва в мъжете да се вземат в ръце сн. Инстаграм

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар