Меган Маркъл изправена пред огромно предизвикателство (Вижте какво)

Меган Маркъл изправена пред огромно предизвикателство (Вижте какво)
5 (100%) 1 vote

Меган Маркъл не трябва да се противопоставя на Кейт Мидълтън

Меган Маркъл е изправена пред огромно предизвикателство. Разпадът на Фантастичната четворка на кралския двор води до коментари както за отношенията между принцовете Уилям и Хари, така и за тези между съпругите им. Негласното съревнование между херцогините на Кеймбридж и Съсекс все повече заприличва на студена война, защото двете имат все по-малко допирни точки.

Ако покрай раждането на малкия Арчи се говореше, че Кейт Мидълтън е готова да бъде винаги от полза на Меган с майчински съвети, то сега двете семейства гледат все повече само напред, към своите роли в кралския двор и все по-малко встрани, където се намира другата двойка.

Според източници от двореца, Меган Маркъл е напълно наясно, че не бива пряко да се противопоставя на Кейт, защото тя е съпруга на бъдещ крал. И подобен конфликт не може да доведе до нищо добро за нея. Роля, за която Меган просто не е родена, пише „Дейли Мейл“. Коментарите обаче непрекъснато противопоставят двете херцогини. И това се превръща в истинско предизвикателство за съпругата на принц Хари, която не иска да е в ролята на лошата.

Не бива да забравяме, че когато Мидълтън се запозна с принц Уилям, тя беше студентка, без кариера зад гърба си. А Меган Маркъл стана част от кралското семейство след години в шоубизнеса и имаше време да изгради себе си като личност.

Меган Маркъл изправена пред огромно предизвикателство сн. Инстаграм/ kensingtonroyal

Меган Маркъл изправена пред огромно предизвикателство сн. Инстаграм/ kensingtonroyal

Затова тя много добре осъзнава своето място днес и няма намерение да взима ничие друго. И тъй като на нея и Хари не им се налага да се придържат стриктно към протокола, те предпочитат да водят по-различен светски живот и да пишат свои правила. А в замяна искат просто никой да не ги вини, предават от lifestyle.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар