Къци Вапцаров разкри кой е Гарванът в „Маскираният певец“ (Вижте какво още сподели)

Къци Вапцаров разкри кой е Гарванът в „Маскираният певец“ (Вижте какво още сподели)
3 (60%) 1 vote

Къци Вапцаров си преправя гласа, за да не го познаят в шоуто

Къци Вапцаров разкри кой е Гарванът в „Маскираният певец“. Днес той гостува в предаването „На кафе“, където сподели как се е чувствал зад маската на Шапката. Много зрители, както и самите панелисти, бяха изненадани, след като Къци свали маската си в предаването.

В последната си изява на сцената на шоуто Шапката бе подготвила тематичната песен „Шапка ти свалям“ на Криско и Ненчо Балабанов. А под маската се оказа не кой да е, а бившият тв водещ Къци Вапцаров. Той разкрива, че е опитал всякакви похвати, за да заблуди зрителите и панела в „Маскираният певец“.

„На репетицията си държах китарата нормално, но като излязох на сцената я обърнах обратно. И панела веднага започнаха да обсъждат защо съм с обратна китара, ама Дони ли свири, просто преди да изляза на сцената ми хрумна“, разказва Къци пред водещата Гала.

„Парадоксът на предаването е, че ти се иска да изпееш някои парчета готино, както на теб ти харесва, но знаеш, че ще те познаят. Моят глас е много разпознаваем, дори на опашката в магазин като кажа нещо и хората отзад се обръщат към мен с г-н Вапцаров. И нарочно ръмжах едни парчета в друг регистър, за да не ми познаете гласа.

Най се забавлявах, като искахте да покажа предмет от вкъщи. Аз обичам да играя шах и реших да покажа фигура от шаха. Взех царя и се сетих, че съм Вапцаров и във фамилията ми го има този цар. И изтръпнах, че ще се сетите веднага. Колело като казахме и аз си казах – „Колелото на късмета“, вече ме разкриха“, призна Къци, пише nova.bg.

Той споделя също, че е сменил репертоара си, защото първоначално не е бил запознат с шоуто. В началото Къци избрал по-леки парчета, но като чул как пеят Пчелата и Розата, веднага си сменил репертоара.

За Гарвана

„За Гарвана съм сигурен, че е някакво „детенце“, защото пее с много нежно гласче. Освен ако не е някоя много яка певица, която да си преправя гласа така. Всяко едно парче ми стои като детски глас“, заявява Къци.

Според Къци Вапцаров Гарванът в "Маскираният певец" е "детенце" сн. nova.bg

Според Къци Вапцаров Гарванът в „Маскираният певец“ е „детенце“ сн. nova.bg

А това ни дава основание да предположим, че зад маската на Гарвана може би се крие Крисия.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар to “Къци Вапцаров разкри кой е Гарванът в „Маскираният певец“ (Вижте какво още сподели)”

  1. Анонимен Анонимски

    Ное. 28. 2019

    Според мен е Крисия

Добавете коментар