Стоянка Мутафова все още не знае за смъртта на Стефан Данаилов (Последни новини за състоянието й)

Стоянка Мутафова все още не знае за смъртта на Стефан Данаилов (Последни новини за състоянието й)
5 (100%) 1 vote

Стоянка Мутафова все още не знае, че нейният колега и скъп приятел Стефан Данаилов вече не е сред живите

Докато цяла България скърби за загубата на големия актьор Стефан Данаилов, единствено Стоянка Мутафова не знае за кончината му. Възрастната актриса, която постъпи за лечение във ВМА малко след Ламбо, е настанена в стаята до него.

Здравословното й състояние продължава да е влошено. Периодично тя идва в съзнание. От вчера обичната актриса е на командно дишане.

Читател на Блиц, който също е настанен във ВМА за лечение, сподели че е видял Ламбо в стаята му часове преди да издъхне. Той каза, че актьорът бил заспал и изглеждал спокоен.

Читателят на изданието станал свидетел на разговор между лекари, които коментирали състоянието на Стефан Данаилов. Медиците споделили, че Ламбо е много по-зле от Стоянка Мутафова и състоянието му е сериозно.

Днес народните представители отдадоха почит към паметта на Ламбо с едноминутно мълчание. Бойко Борисов изрече тежки думи,изразявайки скръбта си от загубата на Ламбо. Лидерката на БСП не сдържа емоциите си и избухна в сълзи пред журналистите в кулоарите на парламента. Тя заяви, че не само за партията, но и лично за нея Стефан Данаилов е бил изключително скъп човек. Корнелия Нинова не скри, че за нея той е бил втори баща, след загубата на родния й баща.

Колегите на Ламбо от Народния театър „Иван Вазов“ и студентите му от НАТФИЗ също изразиха мъката си от загубата му със силни слова.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар