Копие на мама? Анджелина Джоли и Вивиан пазаруват за Коледа (На кого прилича близначката?)

Гласувайте за статията

Вивиан все повече започва да прилича на майка си

До скоро Анджелина Джоли можеше да бъде видяна в повече в Испания, отколкото в родния Лос Анджелис. Актрисата е заета със снимките на новия си филм. Но все пак намира време  в натоварения си график да отдели за пазаруване с децата.

Преди два дена холивудската звезда бе забелязана в Града на ангелите докато обикаля по магазините с най-малката си дъщеря. 11-годишното момиче помагаше на майка си с торбичките, които според репортерите са били пълни с подаръци за Коледа. Освен това тази неделя сина й Пакс ще навърши 16 години.

Снимки: Инстаграм

За излизането си Джоли бе избрала светло бежова рокля с миди дължина, черни ниски обувки с каишки в комбинация с чанта в същия цвят. Дъщеря й бе облечена в светли дънки и свободна тениска с апликиран анимационен герой от пред.

Според мнението на потребителите на социалната мрежа докато бе малка Вивиан повече приличаше на баща си Брад Пит. Но колкото по-расте те започват да виждат по-голяма прилика с Анджелина Джоли. Дори се коментира, че много скоро малката ще се превърне е нейно копие.

Сега актрисата се опитва да отдели възможно най-много време за синовете и дъщерите си. За нея грижите и отглеждането на децата се е превърнало в приоритет. Актрисата споделя, че покрай развода са преживели много. Тя се възхищава от вътрешната им сила и взема пример от тях, предават от magazine.com/ru.hello.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар