Наталия Кобилкина съветва жените: Бъдете като разгонени мечки!

Гласувайте за статията
Наталия Кобилкина прилага метод, научен на бизнес семинар

Когато една жена иска да накара любимия си да й обърне внимание, трябва да се държи като разгонена мечка в планината – твърди Наталия Кобилкина.
„Как се държат разгонените мечки в планината, ли? Ами обикалят край дърветата и се трият в тях. Същото трябва да прави жената със своя мъж, когато прецени, че той се проявява като истинско дърво в отношенията им“ – споделя рускинята.

„Най-смешното е, че го научих на бизнес семинар“ – това разказа сексоложката Наталия Кобилкина пред 500 жени на тренинг миналия уикенд, на който бе и световноизвестната психоложка Лариса Ренар. На лекциите им се ляха сълзи, които се редуваха със смях, вицове и на пръв поглед странни практики, които обещават резултати за отрицателно време – пише в. „Уикенд“.

„Пожелай си да имаш голяма къща до една година. Кажи, че го заслужаваш и ще видиш, че ще стане“ – приканваше Наталия Кобилкина своите последователки.
Тя сподели своя собствен опит да получава лесно всичко, което й се иска.
„Обръщам се към Бог и казвам: „Татко, трябват ми дрехи! Моля, помагай!“ и се появяват дрехи. Така можете да молите за всичко, което ви е нужно, но трябва да сте сигурни, че го заслужавате“ – съветва рускинята своите последователки.

Кобилкина пак дава екстравагантни съвети

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар