Култов: Ицо Хазарта взривява зала 1 на НДК! (още подробности)

Гласувайте за статията

Ицо Хазарта избухва яко в зала 1 на НДК!

Събитието е кулминацията на една успешна година за Ицо Хазарта, белязана от издаването на първия му солов албум. Който стана четири пъти платинен и с над 25 милиона гледания в YouTube.

Ицо Хазарта

Ицо Хазарта обещава нещо грандиозно

Ицо Хазарта затваря подобаващо 2019 с грандиозно шоу на 27 декември (петък) в Зала 1 на НДК, превръщайки се в първия рап изпълнител с концерт, планиран за най-престижната сцена в България.

Шоуто с тематично заглавие „Опознай ИЦО преди да съдиш ХАЗАРТА“ освен изпълнение на всички парчета от соло албума на рапъра „Неправилен рап“. И специални гости на сцената Белослава, Явката ДЛГ, Хоумлес, Бобо, Бутилко и Стоян Роянов Я-Я, ще включва и неочаквани елементи.

Самият Ицо Хазарта описва какво ще се случи в Зала 1 с думите: „Имам някои качества, известни само на по-близките ми хора. Може би е дошъл моментът да ги представя на всички, които харесват онова, което правя.

Реших, че концертът в Зала 1 на НДК е идеалният повод да ги демонстрирам, и се надявам изненадата за зрителите да бъде приятна и на ниво“ и добавя:

„Разчитам както винаги на великолепните момичета от най–успешния български балет „Нова“, които ще бъдат в целия си състав (и в целия си блясък). И са подготвили уникални нови хореографии за всяка една от песните ми, както и на неподражаемата DJ CASS.

Мултимедията и видеостените също ще помогнат за пълноценното изживяване на зрителите. Ето защо смятам, че този концерт ще е доста различен от всичко, които съм правил досега.

Ицо Хазарта определено е сред най-успешните изпълнители на годината като четирите му сингъла „Браво“, „Гладен“, „Известна“ и „Имам човек“ имат общо над 25 милиона гледания. Докато албумът продължава да владее първите позиции в класациите на дигитални магазини като iTunes, Deezer и Spotify.

Като продажби на дискове „Неправилен рап“ без съмнение е най-успешният музикален албум в модерната история. Всяка от софийските дати на Ицо Хазарта досега е разпродадена за броени дни, така че феновете не бива да чакат последния момент за купуване на билети.

Билети за събитието вече се продават в мрежата на EVENTIM, а темата на концерта е вдъхновена от кампанията на NESCAFÉ® 3in1 #ChatBeforeYouJudge, която приканва феновете да опознаят другите без да прибързват със заключения.

Събитието е поредната стъпка в дългосрочното сътрудничество на Ицо Хазарта с „3в1“, благодарение на което са се родили едни от най-големите хитове в модерната рап история, предава Слава.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар