Хороскоп за 26 ноември, вторник – от Везни до Риби

Хороскоп за 26 ноември, вторник – от Везни до Риби
5 (100%) 1 vote
Вижте какво вещаят звездите за днес според хороскопа на Алена, публикуван във в. „Уикенд“

Везни
Ако вече сте определили своята цел, сега й се посветете изцяло. Колкото по-ентусиазирани сте, толкова повече работа ще свършите и съответно – постиженията ви ще бъдат по-големи.

Скорпион
Взаимоотношенията с околните ще попаднат във фокуса на вниманието ви през следващите дни. Макар че много от вас ще се стремят към хармония, не при всички общуването ще върви по мед и масло.

Стрелец
През следващите дни ще бъдете особено креативни и ще искате да се изявите в работата си. В свободното време ще търсите удоволствия, а някои от вас може да се впуснат в нова авантюра. Здравето ви ще е добро – ще сте енергични и изпълнени с желание за забавления.

Козирог
Очакват ви приятни мигове със семейството и с любимия човек, така че не нарушавайте хармонията. Хората около вас ще ви съдействат да реализирате целите си. Не изпускайте благоприятния шанс.

Водолей
Финансовото ви положение ще е добро. Има вероятност да заделите пари, дори не е изключено през следващите дни да получите и допълнителни средства. Очертава се даденият период да е доста активен откъм социални контакти и общуване.

Риби
Оптимистичната ви нагласа също ще ви помага в начинанията ви. Ще имате усещането, че сте на прав път и късметът е с вас. Използвайте периода за довършване на по-важните си задачи и за оргазинирани на отлагани срещи.

Хороскоп за първите 6 зодии може да видите тук.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар