Вижте какво направи Ники Кънчев от суета

Вижте какво направи Ники Кънчев от суета
5 (100%) 1 vote

Суета тресе Ники Кънчев

Ники Кънчев се оказа изключително суетен. Кризата на средната възраст не подмина и него. Тв водещият, който е на 58 години, вече бори остаряването. Той изпитва комплекс от побелялата си коса и редовно я боядисва. Кънчев е избрал цвят, който е различен от естествения нюанс на косата . Той боядисва косата си в гарваново черно, узна HotArena.

По време на поредното издание на забавното шоу „Маскираният певец“, където Ники Кънчев се изявява като водещ, той озадачи зрителите. Кънчев се появи в ефир с коса в катранено черен цвят, който е коренно различен от естествения му цвят. Зрителите пред малкия екран останаха озадачени от тази промяна и коментират, че водещият е постигнал обратен ефект – боядисването не го освежава, а напротив състарява го още повече.

Негови колеги от „Дарик радио”споделят,че напоследък той е започнал да обръща все повече внимание на външния си вид.

Кънчев е започнал да се старае повече в подбора на облеклото си и вече редовни си прави маникюр и педикюр.

Той посещава известен салон за красота, намиращ се в близост до Орлов мост. Опитен коафьор му препоръчал да прикрие белите си коси с боя. Водещият дори не се замислил и позволил на фризьора си да го боядиса. На него той е доверил и оформянето на брадичката си тип „катинарче”, пише Хот арена, позовавайки се на „Уикенд“.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар