Щерката на Цветан Цветанов загуби апетитния си пост

Щерката на Цветан Цветанов загуби апетитния си пост
5 (100%) 1 vote

Най-голямата от трите дъщери на Цветан Цветанов – Гергана вече не работи на престижна позиция

Гергана – най-голямата от трите дъщери на Цветан Цветанов, вече не заема апетитен пост в САЩ. Тя е напуснала позицията на анализатор в Световната банка в Ню Йорк, узна „Ретро“.

Наследницата на Цветанов не крие този факт и тя сама е обявила, че вече не е част от екипа на световната институция, след като е работила там в продължение на 1 година и 8 месеца.

Едва ли причина за напускането й е от финансово естество. Служители на подобен пост там прибират около 60 хиляди долара годишно.

Все още не е ясно с какво ще се занимава Гергана. Тя продължава да живее в САЩ. Със сигурност няма да й е никак трудно да започне отново работа на престижна позиция. Тя притежава отлична диплома за бакалавърска степен „Политика и международни отношения“ от  университет „Бат“ в Югозападна Англия. Щерката на Цветанов завърши магистратура по „Международни въпроси“ в реномирания Колумбийски университет.

Откакто живее в чужбина, Гергана се прибира в България само по празници. Лятото тя почива със семейството си. От снимките й в мрежата става ясно, че това лято отново е била на море с родителите си и своите две по-малки сестри, пише Ретро.бг.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар