След раздялата с Ивета: Милен Цветков стана баща за пример

След раздялата с Ивета: Милен Цветков стана баща за пример
5 (100%) 2 votes

Очевидно Милен Цветков има силна връзка със сина си

След раздялата с Ивета, Милен Цветков стана баща за пример, видя HotArena.

Тв водещият, който от месеци е без постоянна работа, ежедневно се вижда със 7-годишния Боян. Откакто журналистът не е на екран, той прекарва по-голямата част от деня със своя син.

В компанията на баща си Боян обикаля столичните паркове. Двамата могат да бъдат засечени по столичните молове, кина и театри.

Когато времето позволява, първокласникът задължително е на разходка в близкия парк „Заимов”, където кара велосипеда си. Апартаментът на баща му се намира на метри от парка – на ул. „Оборище”.

Преди дни папараците на „Уикенд“ видяха, че Милен Цветков заведе Боян на тренировки по тенис. Водещият влачеше на гръб огромна сива чанта. В лявата ръка държеше раницата на сина си. Боян крачеше до него и носеше единствено суитчъра си.

Двамата пресякоха кръстовището на ул. „Оборище” в участък, където няма пешеходна пътека. След това се отправиха към парка „Заимов”, където има тенис комплекс с три открити и два закрити корта. Там тренират не само начинаещи, но и напреднали, допълва Хот арена, позовавайки се на „Уикенд“.

Очевидно безработният Милен Цветков оползотворява всяка свободна минута в компанията на сина си. Откакто не се изявява в ефир, той има достатъчно свободно време за любимите си хора.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар