Ева Найденова: Прощавам, но не забравям! (Какво сподели за Ваня Костова?)

Гласувайте за статията

Ева Найденова разкри какви са отношенията й с Ваня Костова

Ева Найденова разкри какви са отношенията й с Ваня Костова. Преди време двете певици участваха заедно в един от сезоните на „ВИП Брадър“. Във визитката си за предаването Ваня не се изказа ласкаво за колежката си и я обвини, че прави черна магия.

„Ева беше тази, която не ме обичаше и изобщо семейство Найденови. Не бих могла да бъда в добри взаимоотношения с човек, който практикува черна магия. Тя се занимава с магии. Ако тя е в къщата, тя ще злоупотребява с алкохола. Тя губи контрол, когато удари една ракия и това е много неприятно“, каза Ваня преди влизането си във „ВИП Брадър“ за колежката си от „Тоника“ Ева.

Сега Ева също проговори за скандала и разкри какви са отношенията й с Костова след шоуто. „(Смее се). За какво да й прощавам на Ванчето? Тя в стремежа си нещо добро да направи, все накриво излиза. Работила съм с нея, но не сме били близки приятели. Но все пак не мога да й се обидя, а причината е, че я познавам. Такъв си е характерът й – обича да блести, казва някои неща, но иначе не е лош човек.

Държа да спомена, че нищо не съм гледала от „ВИП Брадър“. Дори визитката на Ваня пропуснах – информираха ме само. Освен това самата тя след това обяви, че не било точно така, както излязло. Не мога да се сърдя на тази моментна постъпка. Не се сърдя на никого. Както казах, такъв си й е характерът на Ваня, но тя има и много добри качества. Късно е на тези години да промениш някого.

Характер

В къщата й казвах да внимава какво прави и тя ме слушаше. Излязох и се нахули. Характерът й е: „Аз и всички след мен!“. Това е кофти. Трябва да има и разбиране към другите“, споделя Ева за отношенията си с Ваня Костова, пише „Уикенд“.

Ева Найденова прощава, но не забравя сн. nova.bg

Ева Найденова прощава, но не забравя сн. nova.bg

Ева споделя още, че не е „злоблив човек“. „По принцип не съм злоблив човек. Прощавам, но не забравям. Всеки човек греши, няма идеални“, споделя Найденова и допълва, че ако получи предложение за друг риалити формат, може да влезе. „Всички зависи от формата, а и от изгодата. Живеем в материален свят. На стари години и аз се научих да си зная цената“, казва още Ева, смеейки се.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар