Ники Кънчев в криза на средната възраст (Панелистът се срамува от побелелите си коси)

Гласувайте за статията

Ники Кънчев озадачи зрителите на „Маскираният певец“ с внезапната си промяната

Ники Кънчев явно с бързи крачки навлиза в така наречената криза на средната възраст. 58-годишният журналист, който се изявява като коментатор в детективския панел на „Маскираният певец” по Нова телевизия, се опитва да пребори остаряването. Това той прави като боядисва косата си в гарвановочерен цвят.

На 16 ноември, когато бе поредното издание на забавното шоу, Ники се появи в ефир с новия цвят на косата си. Зрителите на предаването останаха озадачени от промяната във визията му, тъй като естественият цвят на косата на Кънчев е кестеняв. Вместо да го освежи, черният цвят го състарил.

Колеги на Ники от „Дарик“, където журналистът има радиопредаване, твърдят, че напоследък той започнал да обръща все повече внимание на външния си вид. С много повече старание подбирал облеклото си, дори ходел на маникюр и педикюр, пише „Уикенд“. В салона за красота, който посещавал до Орлов мост, където живее, опитен коафьор му препоръчал да започне да боядисва леко посивяващата си коса.

Кънчев дори не се замислил уместно ли е или не да предприеме такава решителна промяна във визията си, а направо изкомандвал: „Бъркай боята, Мишо“. Въпросният Мишо се грижел от известно време за прическата и педантично оформената брадичка на Ники тип „катинарче“. Младежът набързо, но акуратно подбрал боя за коса, с която намазал перчема на водещия.

Ники Кънчев започнал да обръща все повече внимание на външния си вид сн. hotarena.net

Ники Кънчев започнал да обръща все повече внимание на външния си вид сн. hotarena.net

Преди да прибегне към драстичната смята на визията си, Кънчев ходеше с прошарена коса. Но през последните седмици журналистът обръщал по-голямо внимание на външния си вид. Тв водещият избирал дори дрехите си много по-внимателно отпреди. А зрителите на „Маскираният певец“, където Ники е част от детективския панел, останаха озадачени от неговата промяна.

Преди да започне да се боядисва, тв водещият ходеше с прошарена коса сн. hotarena.net

Преди да започне да се боядисва, тв водещият ходеше с прошарена коса сн. hotarena.net

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар