Резил: Николета спря щерка си от училище, за да я води в Дубай! (виж тук)

Гласувайте за статията

Николета Лозанова спря щерка си Никол от училище, за да я води в Дубай!

7-годишната Никол Божинова се отправи на поредното екзотично пътешествие с майка си Николета Лозанова. На пръв поглед в това няма нито нещо странно, нито пък лошо, но… Сами ще прецените по-нататък…

Николета

Николета Лозанова вълнува ли се изобщо, че Никол е едва първи клас и трябва да учи, чудят се в мрежата

Момиченцето и родителката му са в Дубай, където са отседнали в един от най-скъпите хотели и се радват на лукс и различни глезотии.

Щерката на плеймейтката и футболиста Валери Божинов често пътува по света. По това време на годината детето би трябвало да е на училище. Но явно майка му е решила, че няма да има проблем, ако изпусне част от уроците.

Никол Божинова посещава столично частно школо, но вече се чувствала отегчена от заниманията и искала повече забавления, пише вестник Уикенд.

Не е ясно защо Ники Михайлов не е с двете дами в Дубай, може би си има работа у нас. Знаем, че от няколко години той и Лозанова отново се пишат двойка, но за сватба и дума не става.

Подозираме обаче, че може и да има някакъв проблем, тъй като знаем колко си умира Николета да е булка. Валери успя да го ожени набързо за себе си, но с Ники май удря на камък, засега.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар