Ново 20: Мис България съжалявала за корекциите! (виж тук)

Ново 20: Мис България съжалявала за корекциите! (виж тук)
5 (100%) 2 votes

Мис България съжалявала за корекциите!

23-годишната софиянка Радинела Чушева е новата Мис България. Но веднага след като получи короната бе залята с негативни коментари. Най-вече заради пластичните корекции, които тя има по лицето и тялото.

Мис България

Мис България Радинела Чушева жали за джуките

„Емоциите тепърва започват. Очакват ни много позитивни и негативни емоции. Старая се да не чета, журито е критерият, по който трябва да се водя. Хората не знаят колко много критерии има, за да станеш „Мис България“ – репетиции, дисциплина, походка, как се изразяваш… Хората не знаят, че имаше тур с въпроси“, сподели Чушева пред Bulgaria ON AIR.

Тя подчерта, че за този конкурс няма рестрикции по отношение на корекциите. „Младите постоянно гледаме от тези социални мрежи нови тенденции. Не знам дали е трябвало да го правя, може би съм сбъркала“, призна тя, запитана за процедурите, на които се е подложила.

Но отбеляза, че всеки трябва да реши как се чувства добре в собствената си кожа. Според Радинела Чушева критиките към нея може да накарат младите момичета да не прибягват към пластичните корекции, пише dnes.bg.

„Конкурсът имаше една кауза, която е свързана с екология. Ще се насочим към това. Стъпка по стъпка, ако всеки човек направи по нещо мъничко, всичко ще бъде по-различно. Трябва да се направят много пречиствателни станции“, каза още красавицата в студиото на „България сутрин“.

Радинела Чушева е бакалавър по журналистика, в момента учи магистратура и не крие голямото си желание да се занимава с именно с медии.

„Бих искала да бъда успял журналист, да създам прекрасно семейство. Обичам кариерата, но искам да имам време за близките – баланс в живота“, сподели тя. Тя разкри и какво обича да прави в свободното си време.

„Авантюрист съм, много обичам да пътувам. Обожавам да откривам нови места. Много харесвам екзотиката и топлите места. Обичам с приятели или с майка ми да пътуваме – някъде по бански, с мокра коса, без дрехи, без грим…“, откровена е Радинела Чушева.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар