Бомба: Гласовитата Виктория Георгиева представя България на Евровизия! Преглеждания: 1645

Виктория Георгиева ще ни представи на Евровизия
0
5/5 - (1 vote)

Виктория Георгиева ще ни представи на Евровизия догодина!

Голяма изненада е артиста, който ще ни представи на „Евровизия“ през 2020 година. Спекулациите бяха между Алма и Емилия в дует с Кости. Но днес официално бе обявено името на Виктория Георгиева.

Виктория Георгиева
Виктория Георгиева ще ни представи на Евровизия

Младата изпълнителка нашумя след като беше сред финалистите на „Х Фактор“ в предпоследния му формат.

„В първия момент не можах да го осъзная, казах си „Как така ще представям аз България?“. Преди това ми се струваше невъзможно и недостижимо“, призна Вики за емоцията, която получила след като разбрала, че е одобрена да ни представи на конкурса в Ротердам догодина.

Този шанс за успех пред Виктория Георгиева идва точно на време. Младата дама се чувствала недооценена, но в последно време с много труд и работа е готова да триумфира европейската музикална сцена.

Все още обаче не е готово парчето, с което тя ще ни представи на „Евровизия“. Вики издаде, че тепърва ще работи върху този въпрос, като й предстоят тежки кастинги на специални лагери за създаване на музикално творчество.

„Изборът на правилната песен за „Евровизия“ не е лека задача. На тези лагери, които ще посетим с моя продуцент се правят песни, възможно най-много.

След което се събираме с екипа и решаваме, но това ще е дълъг процес, самата аз не знам как точно ще се селектира“, разказа още Георгиева.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.