Свърши се: Сексът пред камера вече само след съгласие и подпис! (виж тук)

Свърши се: Сексът пред камера вече само след съгласие и подпис! (виж тук)
5 (100%) 1 vote

Сексът пред камера вече ще изисква подпис и съгласие!

Сексът пред камера вече ще става само след изричното съгласие на актрисата. Тя трябва специално да е уведомена от режисьора и продуцентите какво ще съдържа голата сцена и ако е съгласна с това, ще се подпише, че може да бъде снимана.

сексът

Сексът пред камера ще бъде забранен без писмено съгласие

За това са се разбрали режисьорите във Великобритания, съобщава Би Би Си. Става въпрос за индустрията извън порното и важи за всякакъв тип художествени филми.

Всичко тръгна след изказване онзи ден на Емилия Кларк, позната като Денерис от „Игра на тронове“. Актрисата призна, че предварително не е знаела как ще бъде напълно гола за някои от сцените в сериала.

Това много я смутило и тя с часове ревяла после. Партньорът й пред камерата Джейсън Момоа, който играе мъжа й хал Дрого, много й помогнал да преодолее стреса.

Режисьорите във Великобритания и филмовата им академия вече създават морален кодекс, който да определя стандартите по въпроса в целия свят.

Така всяка актриса ще бъде уведомена поне 48 часа по-рано до най-малката подробност за сцените на голота. В това число и за сцени, в които е по бельо, къси поли, панталонки и т.н.

За мъжете актьори обаче нищо не се казва, дали те трябва да бъдат уведомени или не. У нас това правило също ще влезе в сила, но не е ясно точно кога.

Родните кинаджии казаха, че по принцип актрисите винаги знаят предварително дали ще се разголват и това е практика от десетилетия.

В НАТФИЗ дори ги обучават как да се събличат, но това не става насила, а само доброволно. Ако студентка откаже, тя не се разголва нито на сцената, нито пред камерите, пише вестник Телеграф.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар