Венелин Петков и Юксел Кадриев заровиха томахавките

Гласувайте за статията

Юксел Кадриев и Венелин Петков отново са приятели

Венелин Петков и Юксел Кадриев  отново са приятели след като дълги години не общуваха. „Уикенд” съобщава, че двамата телевизионери най-после са заровили томахавките.

Водещият на новините дълго завиждаше на колегата си, който от новинар успя да се уреди на шефското място. Едва сега Юксел Кадриев реши да направи първата крачка към затопляне отношенията му с Венелин  Петков. В знак на помирение Кадриев подари на Петков кутия разноцветен турски локум.

Враждата между тях датира от цели 5 години. Тогава Венелин Петков се сдоби с по-висок пост. Той беше повишен от новинар до директор на новините.

Междувременно Кадриев остана с пръст в уста. Повишението на колегата му много го огорчи и той дълго таеше горчилката. Новинарят, който постоянно прави гафове в ефир, се чувства пренебрегнат и неоценен в работата си.

Ако се вярва на слуховете, той бил силно засегнат от кариерното израстване на колегата си. Още преди Петков да стане шеф, колегата му се мислил за по-ценен кадър от него. Причината за това е, че последният водеше новините всеки ден, докато Венелин Петков се появяваше в ефир само в събота и неделя.

Едва сега Кадриев осъзнал, че конфликтите са излишни и направил първата крачка към сдобряване, пише Хот арена, позовавайки се на „Уикенд“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар