Даниел Петканов ляга под ножа

Даниел Петканов ляга под ножа
5 (100%) 1 vote

Даниел Петканов ще се подложи на интервенция за подобряване на външния си вид

Въпреки страха, Даниел Петканов ще се подложи на интервенция за подобряване на визията си. Той е започнал прогресивно да оплешивява в областта на темето и тъй като загубата на коса се отразява сериозно на самочувствието му, се замисля да се подложи на интервенция за присаждане на коса.

Лудия репортер не крие, че оплешивяването се е превърнало в непреодолим комплекс за него. Той вече се е консултирал с водещ специалист в областта. Съпругът на красивата Алекс се е спрял на турска клиника.

Цените на подобна процедура в южната ни съседка са много по-ниски в сравнение с тези у нас.

„Там ще ми излезе само 1800 евро, а в България цените стигат до 10 000. Това е пълно безумие. Срещнах се с доктора, който провежда манипулацията. Екипът е много мил и любезен. Най-вероятно ще се доверя на специалистите от тази клиника и много скоро ще вземе окончателно решение“, коментира Даниел Петканов.

Той все още се колебае. Притесненията му са свързани най-вече със страха от странични ефекти като кръвоизливи, инфекции и белези след манипулацията. Но засега суетата му е по-силна от страха и по всяка вероятност много скоро ще се подложи на интервенцията. Половинката му го подкрепя и ще пътува с него до Турция.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар