Синът на Миню Стайков завъди 2 любовници

Стайко и Мария от времето, когато бяха заедно
0

Милионерският наследник Стайко Стайков го удари на живот

Стайко Стайков, наследник на подсъдимия за производство, трафик на цигари и ДДС измами Миню Стайков, го е ударил на разгулен живот, докато татко му гние в МВР болницата към софийския арест – пише в. „Уикенд“. 37-годишният син на алкохолния олигарх о Карнобат напълно е забравил за доскорошната си възлюбена Мария Цветкова, която е заместена в постелите му от две знойни брюнетки – отбелязва изданието.

През последния месец Стайко Стайков неколкократно е засиан в актуални столични дискотеки в компанията ту на знойната пловдивчанка Галя, то ну дългокраката брюнетка Мартина Маринова. Стайков-джуниър публично демонстрира интимни отношения и с двете хубавици, а негови познати потвърдиха, че той върти паралелна и неангажираща любов и с Галя, и с Мартина, при това със знанието и на двете си завоевания. Все пак с едни гърди пред конкурентката си е младата софиянка Мартина, която често нощува в имението на Стайкови в софийския квартал „Бояна“.

Приятели на Стайко Стайков подозират, че той го е ударил на живот след драматичната раздяла с плеймейтката Мария Цветкова, която още не може да прежали. Палавата хубавица, бивша съпруга на туристическия бос от Свети Влас Динко Динев, заряза Стайков преди няколко месеца заради проблемите му с правосъдието.[kkstarratings]

Стайко и Мария от времето, когато бяха заедно
Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.