Нана потъна в траур, загуби майка си (Всичко за драмата)

Нана потъна в траур, загуби майка си (Всичко за драмата)
5 (100%) 1 vote

Водещата сподели тази сутрин за тежката си загуба, майка й си отиде

Нана Гладуиш преживява нова тежка драма в личния си живот. В предаването „Съдебен спор”, което води тя си позволи да направи лично излияние, което много рядко й се случва.

Снимка: Хотнюз

Водещата изплака мъката си като обяви, че майка й си е отишла след тежка битка с болестта Алцхаймер. Тя сподели, че страшно и е тъжно и не иска да занимава зрителите с личните си преживявания, но призна, че такава каквато е благодарение на майка си.

Борбената Гладуиш разказа, че родителката й била много интелигентна личност, свирела на няколко различни инструмента и много хубаво рисувала.

Нана си спомни как като дете заеквала и то толкова много, че даже не можела да си каже името. Благодарение на жената, която й е дала живот и помогнала да се справи с дефекта си. Като ученичка майка й пишела темите по литература до осми клас. Тя ги преписвала защото били написани фантастично.

Водещата завърши емоционалната си изповед с думите: „Обичам те, мамо… Спомените са най-важното нещо в момента, в който загубиш един човек. И не само тогава!“, предават от hotnews.bg.

Да припомним, че майката на тв звездата от една година бе настанена в хоспис заради тежкото си заболяване. Напоследък съкрушената Нана се оплакваше, че тя вече не проявявала никакви реакции заради нелечимата си болест. До като най-накрая си отиде.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар