Константин проговори за отношенията си с Жоро Илиев

Гласувайте за статията

Константин си спомни с носталгия за зората на кариерата си

Зората на кариерата на Константин е белязана от приятелството му с емблематични фигури на прехода, сред който е и покойният бос на ВИС-2 Георги Илиев.

Пред Мон Дьо изпълнителят си припомни времето, в което е пеел за по 20 лева на вечер. Понякога дори и толкова не получавал, но въпреки това не паднал духом, пише HotArena.

Звездата на Коцето изгрява с хитовата балада „Черна роза”. Константин, който е завършил спортно училище и бил запален по рока, имал други амбиции. На шега станал певец.

След изпълнението на „Лале ли си, зюмбюл ли си” на рождения ден на братовчедка си, приятели на Коцето го насърчават да стане певец. След броени дни той вече е с договор в ръка и получава покани за участия в най-баровските заведения.

Певецът не крие, че е бил близък с емблематични фигури от прехода. Той си спомни за покойния Жоро Илиев и разказа интересна история: „Коцка, как е ремонтът вкъщи?”. Викам: „Бавничко върви.” А той: „Хайде да спонсорираме една врата, един бойлер и още нещо”.

Коцето с усмивка споделя, че Георги Илиев бил доста щедър. Той усетил славата след победата във ВИП Брадър, но въпреки това споделя, че не може да се държи като звезда, пише „Уикенд“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар