Принцесата от „Маскирания певец“ – Виктория Терзийска?

Гласувайте за статията

Не Алисия, а Виктория Терзийска е принцесата от „Маскирания певец“

Риалити шоуто „Маскирания певец“ продължава да вълнува зрителите, а кой се крие зад маските продължава да е големият въпрос, който всички си задават. Според последните слухове, зад маската на Принцесата се крият Виктория Терзийска, Емилия, Есил Дюран, Алисия, Тита и дори Дара.

Предположения много, но истината е само една. А в социалните медии се промъкват все повече доказателства в подкрепа на теорията, че това е Вики от „Мастило“.

Певицата пее в една от песните си, че има, е сама в двореца, а това е доста често повтарян рефрен в представянията й пред публиката. Отделно от това, Вики даде още един жокер с още един стих от своя песен — „в ръцете ти е най-добре“. С което затвърждава, че тя се крие зад маската.

За изпълнителката е сравнително лесно да се скрие от подозрение, тъй като бременността и раждането й позволиха да се оттегли от обществения живот. Тя сподели в ефир, че много обича яйца и си хапва по две всяка сутрин, но според някои, това е и намек за двете деца, които е родила.

Певицата имаше доста бурно минало и както сама сподели, нищо не става от първия път. Дори и на музикалната сцена тя и „Мастило“ не успяха да пробият от първия път. И се наложиха след доста упорита и усилна работа. Вики, освен това сподели в едно свое интервю, че се увлича от модата и дизайна, а напоследък се е посветила и на други творчески проекти.

Принцесата от "Маскирания певец" - Вики Терзийска сн. Фейсбук

Принцесата от „Маскирания певец“ – Вики Терзийска сн. Фейсбук

Изпълнителката намекна, че не е родена принцеса, но в последствие се е превърнала в такава. Вики неведнъж е споделяла, че съпругът й я обожава. И се грижи за нея и децата им като за кралски особи. А последното доказателство, с което се издаде, бе начинът, по който пееше — същият като на Вики от „Мастило“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар