Светлана Гущерова бременна с второ? (Вижте подозрителното й коремче)

Гласувайте за статията

Светлана Гущерова показа подозрително коремче

Светлана Гущерова бременна с второ? Откакто е семейна, тя не пропуска да натърти във всяко свое интервю, че мечтае къщата й да е пълна с детска глъч. В края на февруари бившата плеймейтка дари Християн Гущеров с дъщеря. А в една от медийните си изяви тя още веднъж подчерта, че със съпруга й са си поставили за цел да няма голяма разлика между децата им.

И ето, че се появиха сериозно съмнения, че семейство Гущерови очаква втория си наследник. За това загатна едно от последните сторита на Светлана в Инстаграм. На временния кадър, който е онлайн само за едно денонощие, коремчето й е подозрително изпъкнало, пише hotnews.bg.

Освен това, публикациите на Гущерова в социалната мрежа също навеждат на мисълта, че моделката крие нова бременност. От два-три месеца насам на всичките качени снимки тя е с широки ризи или тениски. На кадрите Светлана заема пози, които прикриват областта на талията.

Изключение правят снимките с Азис за Хелоун. На тях те пресъздадоха филма „Хубава жена“. С просто око обаче се вижда, че на кадрите талията на Гущерова е преминала през обработка с програмата Фотошоп. Не е тайна, че като модел Светлана има мания да се снима, но в последно време не качва актуални снимки, а стари – от гръцкото й лято. А това е много съмнително.

„Аз страшно много обичам децата. Със сигурност искам две или три“, сподели неотдавна Светлана. С Гущеров сключиха брак на 1-ви юли 2018 година в присъствието на своите кумове, а на 12-ти юли, когато младоженецът има рожден ден, те събраха на пищно тържество много гости.

Светлана Гущерова бременна с второ? сн. Инстаграм

Светлана Гущерова бременна с второ? сн. Инстаграм

А както е тръгнало, съвсем скоро семейство Гущерови ще има още един повод за празник и ще полива и появата на втори наследник.

Светлана показа подозрително коремче в сторито си в мрежата сн. Инстагарам

Светлана показа подозрително коремче в сторито си в мрежата сн. Инстагарам

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар