Таня Боева проговори за личния си живот (Има ли нов мъж до себе си?)

Таня Боева проговори за личния си живот (Има ли нов мъж до себе си?)
5 (100%) 1 vote

Таня Боева вярва в любовта

Таня Боева е сред най-чаровните певици на фолк сцената. Пее от дете и през всички тези години печели много награди. Преди няколко седмици поп фолк изпълнителката отпразнува своя рожден ден. „При такива поводи човек си прави равносметка. Моята показва, че съм изключително щастлива и благодарна за любовта, с която съм дарена. И то не само в личен план, говоря и за любовта, която получавам от многобройните си почитатели“, казва певицата по случай личния си празник.

Таня Боева открехва и завесата около личния си живот. Поп фолк изпълнителката признава, че се чувства щастлива и обичана жена, а през последната година се е фокусирала и върху отглеждането на малкия си син. „В последната година в по-голямата част от живота си се фокусирах в отглеждането на сина ми, който е изключително умно и ученолюбиво дете.

Ще дам и един много личен отговор. Едва тази година разбрах какво е да си обичана и ценена жена. Чувствам се жена с четири главни букви, с всяка фибра от тялото и душата си. Щастлива съм, че има човек до мен, но не желая да го обсъждам – твърде лични неща са“, споделя Боева, пише „Уикенд“.

Певицата вярва в любовта и е благодарна, че я има в живота си. „Всички сме плод на Божията любов. Вярвам в любовта с цялото си сърце и съм благодарна, че я имам в живота си, защото тя ми дава сили да преодолявам трудностите и едновременно с това да се наслаждавам пълноценно на живота“, казва изпълнителката.

Таня Боева се чувства обичана и ценена жена с мъжа до себе си сн. Фейбук

Таня Боева се чувства обичана и ценена жена с мъжа до себе си сн. Фейбук

Таня споделя и кои са най-хубавите моменти в живота й. „Най-хубавият момент беше раждането на сина ми  Росен. След неговото раждане хубав момент бе споделената любов – тя е нещо, което пожелавам на всички“, напълно откровена е певицата за хубавите моменти в живота си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар