Меган Маркъл и принц Хари пренебрегнати от кралското семейство (Никой не се интересува какво правят)

Гласувайте за статията

Меган Маркъл и принц Хари все по-отчуждени от кралското семейство

Меган Маркъл и принц Хари се чувстват изолирани от останалите членове на кралското семейство, съобщава „People“. Изданието се позовава на източник, според когото след премиерата на документалния филм на херцозите на Съсекс, ситуацията се влошила още повече.

И това не е защото Меган и Хари честно са говорили за проблемите, които имат и с какво е нужно да се справят ежедневно – отчуждение, преса и т.н. Източникът разказал, че кардинални промени не последвали. „Нямаше завъртане на 180 градуса. Нищо не се промени. Те не говорят, никой не ги гледа, не пишат“, казва той.

Основната причина за напрежението в кралското семейство според източника се крие в бързо взетото решение на Хари да се ожени за Меган. Принцът изрази желание да сключи брак с американската актриса по-малко от година, след тяхното запознанство.

Въпреки това кралския източник не е съгласен с тази версия. Според него „промяната се случва в семейството, когато един от братята или сестрите сключи брак“. По думите му обаче това е нещо напълно нормално, тъй като хората тогава имат нови приоритети и цели, предават от tialoto.bg.

Може би това чувство на неприемане от останалите членове на кралското семейство е провокирало и решението на Меган Маркъл и Хари на Коледа да не са с Елизабет Втора.

Херцогът и херцогинята на Съсекс ще излезнат в заслужен отпуск от служебните си ангажименти към кралското семейство. Те ще прекарат кратката си ваканция в САЩ при майката на Меган Маркъл – Дория Рангланд. С тях ще бъде и сина им Арчи. Това ще бъде първото посещение на кралския наследник в родината на неговата майка.

Меган Маркъл и Хари са пренебрегнати от кралското семейство сн. Инстаграм/ kensingtonroyal

Меган Маркъл и Хари са пренебрегнати от кралското семейство сн. Инстаграм/ kensingtonroyal

Преди да се ожени за Меган принц Хари винаги е прекарвал Коледа заедно със семейството си. Изключение от това правило херцогът на Съсекс е правил само веднъж, когато е бил на мисия в Афганистан.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар