Кейт Мидълтън отмени важен служебен ангажимент (Какво възпрепятства херцогинята?)

Гласувайте за статията

Кейт Мидълтън остана без бавачка?

Кейт Мидълтън е бъдещата кралица на Великобритания и като такава тя трябва винаги да представя монархията в много добра светлина. Като представител на кралското семейство херцогинята на Кеймбридж има много служебни ангажименти, на които трябва да присъства. И тя го прави.

В тези случаи Кейт и съпругът й Уилям разчитат на своята бавачка, за да гледа трите им деца. Само преди няколко дни на херцогът и херцогинята на Кеймбридж отново им се наложи да поверят децата си на Мария Борало – тяхната детегледачка. Но се оказа, че е имало проблем.

Уилям и Кейт трябваше да наградят носителите на наградите „Tusk Conservation Awards“ в Лондон. Но на церемонията принц Уилям се появил без любимата си съпруга. Оказва се, че бъдещата кралица е отменила посещението си, само няколко часа преди да започне церемонията.

Представителите на кралското семейство не съобщиха никакви подробности за отказа на Кейт да присъства на награждаването, те обаче уточниха, че тя не е в състояние да присъства на церемонията заради децата си. В същото време пресата отбеляза, че това няма нищо общо със здравето на кралските наследници.

Източници на канадското издание „ЕТ“ казват, че херцогинята на Кеймбридж просто не е имало на кого да повери грижите за трите си съкровища. Не е ясно, защо на Кейт не е помогнала бавачката Мария Борало. А в мрежата веднага се появиха предположения, че именно тя е болна.

Кейт Мидълтън не посети важен служебен ангажимент заради децата си сн. Инстаграм/ kensingtonroyal

Кейт Мидълтън не посети важен служебен ангажимент заради децата си сн. Инстаграм/ kensingtonroyal

Кейт все пак успя да се срещне с наградените. Няколко часа преди церемонията Уилям и съпругата му организирали прием в двореца Кенсингтън. На него херцогинята на Кеймбридж се появи в красива зелена рокля и красиви обувки на висок ток в маслинено зелено, пише graziamagazine.ru.

 

View this post on Instagram

 

Right now, young people the world over are ringing that planetary alarm bell louder and with more determination than ever before. My generation and those following are acutely aware that we cannot simply carry on as we are. We have to move faster and more effectively to find ways to balance our demands on this planet with the nature we share it with. Earlier today, Catherine and I spent some time with the #TuskAwards nominees and finalists. Their bravery, single-minded determination, and commitment to African conservation is deeply deeply humbling. Carlos, Tomas, Gladys, Jeneria, Benson and their colleagues are truly inspiring and give us all hope that change is truly possible. The Duke of Cambridge at the @Tusk_org Awards #ForAllTheyDo

A post shared by Kensington Palace (@kensingtonroyal) on

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар