Селин Дион разкри най-голямата тайна на „Титаник“.

Гласувайте за статията

Селин Дион разкри най-голямата тайна на „Титаник“

Селин Дион разкри най-голямата тайна на „Титаник“. Певицата гостува във вечерното шоу на Джими Фалън, където дискутираха епичната сага, която вече е на 22 години, но продължава да е сред златните хитове на Холивуд.

Двамата проведоха и доста разгорещена дискусия относно факта, можел ли е Джак Доусън да се спаси, като се качи на парче плаващ лед. Селин се опита да отклони въпроса, но не й отдаде.

„Е? Можеше ли да оцелее?“, попита я Джими.
„Знаете, че беше много отдавна, нали? Не ме засрамвай! Може да имаме намерение да снимаме „Титаник“ две, нали?“, шегува се Селин.

След което все пак даде отговор на въпроса.

„Ако се вгледате малко по-внимателно в тази сцена, ще си дадете сметка, че и Роуз нямаше шанс да оцелее. Тя можеше да бъде мъртва или замръзнала, не трябваше да бъде на себе си. При това и тя не можеше да го спаси. Те бяха в ледения океан, той нямаше сили да се изкатери“, казва още Селин.

Певицата е категорична че това разкрива защо режисьорът е решил да убие главния си герой толкова млад.

Самата Селин се превърна в световна сензация след като изпълни култовата песен „My heart will go on“ . Песента й донесе „Оскар“ за най-добър саундтрак, а филмът спечели над 11 Оскара за Джеймс Камерън.

Самият режисьор неведнъж е бил питан за сцената, в която Джак умира. И той е категоричен, че дори и да можеше, по никакъв начин не би я променил.

„Ако той оцелееше, то краят на филма нямаше да има смисъл. Филмът е за смърт и раздяла. Той трябваше да умре. И мисля, че е глупаво да се обсъжда този въпрос толкова години по-късно“, завършва режисьорът в интервю за „Венити феър“.

Селин Дион сн. Инстаграм

Селин Дион сн. Инстаграм

Що се отнася до шегата на Селин за „Титаник“ 2, засега нито Камерън, нито някой от останалите от екипа предвижда подобно нещо.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар