Бойко Василев е бесен

Гласувайте за статията

Измамници използват името му за реклама на съмнителен продукт

Водещият на предаването „Панорама“ – Бойко Василев е бесен.

Той се превърна в поредния известен българин, който се оказа рекламно лице на съмнителен лекарствен продукт, без изобщо да е давал съгласието си. Без негово знание Бойко Василев се озова в социалните мрежи, рекламирайки неясно лекарство срещу високо кръвно налягане.

Бойко Василев

Измамници използват името му за реклама на съмнителен продукт

Стотици хипертоници се вързали на наглата схема и поръчали от продукта, доверявайки се на фалшивото мнение, което уж Василев бил изказал за него. За измамата Бойко Василев научил от свои близки и приятели. Те му съобщили, след като се натъкнали на подозрителната рекламна кампания. Той не пропусна да сподели възмущението си и да призове хората да бъдат особено внимателни, когато става дума за здравето им.

Той призова хората да не вярват на подобни реклами

„Това е престъпление, което разчита на това, че ние имаме все още слаба дигитална култура и когато видим познато лице или някаква реклама в интернет, ефектът е – пише го във вестника. Това е огромен проблем! Нашите зрители трябва да разберат, че въпросът как да различат лъжата от истината в интернет е въпрос на оцеляване“, коментира мистър „Панорама“. Истината е, че той всъщност изобщо няма проблеми с кръвното налягане и изборът на измамниците да го сложат за лице на подобна менте кампания му се струва абсурден.

От подобни схеми напоследък потърпевши са и други родни звезди. Миглена Ангелова неотдавна алармира, че нелегално от нейно име в интернет се продават хапчета за отслабване, които имат съмнителен произход. Подобен продукт, без да знае, рекламираше и Лора Крумова. Лицето на актрисата Ернестина Шинова пък бе използвано незаконно за продажба на лапи от нишадър, с които се твърдеше, че съпругата на Андрей Слабаков успяла да се спаси от проблеми с щитовидната жлеза, пише retro.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар