Георги Първанов шашна всички

Изглежда напоследък екс президентът се е отдал на домакинстване
0

Изглежда напоследък екс президентът се е отдал на домакинстване

Съседи на Георги Първанов от столичния квартал „Красна поляна“ разкриват, че бившият президент напоследък се е отдал на домакинстване и спокоен семеен живот.

Те редовно засичали екс държавника да пазарува в един от големите супермаркети в района. Това, което им прави впечатление е фактът, че не пазарува в компанията на съпругата си Зорка, а с охранител. „Той му носи кошницата с покупки”, дивят се комшии.

Георги Първанов
Изглежда напоследък екс президентът се е отдал на домакинстване

Георги Първанов винаги отделял доста време за пазар и щателно оглеждал всеки продукт, който вземал. С плодове и зеленчуци обаче се зареждал само от близкото пазарче, като продавачките се ядосвали, че винаги се спирал на една конкретна сергия, без даже да огледа тяхната стока. „Все на най-скъпото отива“, споделят те. Очевидно бившият държавен глава има отношение към храната и скрити кулинарни умения.

Жена му Зорка напоследък пък дейно се включвала в отглеждането на третото им внуче, което се роди през това лято. Родителите на най-новото попълнение във фамилията са малкият син на Георги Първанов – Ивайло, и жена му Роси. От по-големия си син политикът има още двама внуци – кръстеният на него Георги, който е вече ученик, и малката Виктория, пише retro.bg.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.