Мурат от „Завинаги“ вдигна сватба в реалния си живот (ФОТО)

Мурат от „Завинаги“ вдигна сватба в реалния си живот (ФОТО)
3.56 (71.11%) 9 votes

Двамата изненадали дори семействата си със сватбата

Актьорът Беркай Хардал, който изпълнява ролята на Мурат в сериала „Завинаги“, вдигна сватба.

Мурат е минал под венчило преди броени дни. Това се е случило на тайна церемония.
Красивият Беркай Хардал, когото родните зрители в момента гледат в сериала „Завинаги“ като Мурат, се е венчал за колежката си Дилян Телкок.

Мурат

Двамата изненадали дори семействата си със сватбата

Двойката си е казала заветното „Да“ пред най-близките си роднини и приятели. Тържеството пък се е състояло в класен ресторант в Истанбул.

Съпругата на екранния Мурат също е добре позната на българските зрители от сериалите „Мерием“ и „Великолепният век: Кьосем“, в които имаше роли. Бракът им с Беркай бил изненада не само за феновете им в Турция, но и за семействата им. Двамата се сгодили камо седмица, преди да се врекат във вечна вярност, пише retro.bg.

Вероятно си спомняте, че в сериала „Завинаги“, най-големият брат на Мурат – Фарук Боран се ожени за Сюрея едва два дни след първата им среща. Разбира се това е доста сериозна крачка, но няма сила, която е в състояние да спре любовта. Вероятно тук е моментът да отбележим, че сериалът е създаден по действителен случай.

За съжаление обаче реалният живот на Сюрея (актрисата Аслъ Енвер) и Фарук (актьорът Йозджан Дениз) далеч не е изпълнен с такава силна и истинска любов. И двамата актьори имат по един развод зад гърба си, пише zajenata.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар