Хазал Кая роди първата си рожба (ФОТО)

Гласувайте за статията

Малчуганът тежи 2.680 кг

Турската актриса Хазал Кая роди първата си рожба.

Местните медии отбелязват, че Хазал Кая е родила в частна болница. Първородната рожба на актрисата се е появила на бял свят в следобедните часове на 18 ноември.

Хазал Кая и синът й Фикрет Али, са в добро здраве. Това е първото дете за актрисата и съпруга й Али Атай. Малкият Фикрет тежи 2.680 кг и е висок 46.5 см., пише zajenata.bg.

Хазал Кая

Малчуганът тежи 2.680 кг

Припомняме, че звездата от „Огледален свят“ и „Изкушение“ каза заветното „Да“ на любимия си в началото на февруари. Тя изглеждаше повече от прелестно в булчинската си рокля.
Двойката събра приятели и гости в центъра на Истанбул за събитието, което бе наречено „сватбата на годината“.

Над 500 гости отбелязаха брака на актрисата и режисьора. Това, което направи впечатление бе фактът, че Хазал Кая сияеше в компанията на съпруга си. При все, че двамата са заедно от почти пет години, размениха брачни обети едва наскоро.

Сватбената рокля на Хазал Кая бе дело на дизайнера Озгюн Масур. Актрисата тогава разкри, че цялата сватба е минала през ръцете й. Тя посочи, че е била истинска лудница и постоянно да пътува за снимки, тъй като е работила извън града. Казано с други думи, е нямала никакво време, пише zajenata.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар