Принц Филип огорчи Елизабет Втора

Гласувайте за статията

Здравословното състояние на херцога на Единбург е доста разклатено

Британската кралица Елизабет Втора отбеляза 72 години от брака си с принц Филип.

Кейт Мидълтън и принц Уилям побързаха да честитят на кралската двойка, като споделиха стара тяхна снимка, на която са още млади: „Желаем на Нейно Величество кралицата и на Негово Кралско Височество херцога на Единбург щастлива 72-а годишнина от сватбата!“.

Елизабет Втора

Здравословното състояние на херцога на Единбург е доста разклатено

Близки до кралското семейство обаче посочват, че са загрижени за здравословното състояние на херцога на Единбург в момента. Макар и Бъкингамският дворец да не е направил официален коментар, по последни данни 98-годишният принц Филип не се чувства добре и много често му прилошава.
Съпругът на Елизабет Втора е настанен в „Wood Farm“ – петстайна къща, намираща се в имението Сандрингам, където си почива и се възстановява.

Елизабет Втора и Филип се срещат през далечната 1934 г. Пет години по-късно се ражда любовта между тях и на 20 ноември 1947 г. си казват „Да!“ в Уестминистърското абатство.

Получават 2 500 сватбени подаръка от цял свят! Следващата година, на 14 ноември, кралицата ражда първото им дете – принц Чарлз. Второто им дете – принцеса Ан, се ражда през 1950. Елизабет Втора е първият британски монарх, който споделя сватбата си със света – в случая чрез радио BBC, пише pik.bg., позовавайки се на информация на „Ева“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар